VÍA AUGUSTA 349-355 — Nova Promoció d’habitatges de lloguer a Barcelona | Tef. 934 050 101 | inmo@nyn.es

Núñez i Navarro

Promoción de Obra Nueva en Barcelona Illa Augusta Nuñez i Navarro

slash LA MILLOR OPCIÓ DE FUTUR A LA ZONA ALTA.

Illa Augusta és una promoció d’obra nova.

El conjunt residencial consta de 39 habitatges amb 1, 2, 3 i 4 habitacions amb 1, 2 i 3 banys i cuines equipades amb mobiliari i electrodomèstics de les primeres marques. Les cuines poden ser tipus office o tipus americanes, i algunes disposen de safareig.

Tots els pisos són exteriors amb balcons enjardinats en la façana orientada a Via Augusta i es caracteritzen per gaudir d’abundant llum natural.

Els habitatges estan equipats amb sòls de parquet, excepte en banys i cuines office, aire condicionat per conductes, calefacció de gas per radiadors i persianes motoritzades orientables o tendals motoritzats a les terrasses de Via Augusta.

Les plantes baixes, molt assolellades, tenen jardí i piscina privada. La resta d’habitatges tenen accés a les zones comunitàries amb piscina en el terrat de cada bloc.

Tot el conjunt residencial disposa de 3 piscines comunitàries i 4 plantes subterrànies amb pàrquing i trasters (opcionals).

Nueva promoción Nuñez y Navarro de alquiler en Via Agusta - Barcelona

Nova promoció d’habitatges de lloguer amb piscines a la zona alta de Barcelona.

slash Galeria

Les imatges corresponen al pis mostra i són orientatives.

slash Característiques

slash Pisos d’ 1, 2, 3 o 4 habitacions amb 1, 2 o 3 banys.

slash Pisos exteriors amb abundant llum natural.

slash Piscines comunitàries. Les plantes baixes i algunes primeres plantes disposen de jardí i piscina privada.

slash Situat en un entorn molt familiar i tranquil amb tot tipus d’equipaments com a col·legis i centres sanitaris de prestigi, parcs i jardins.

slash Acabats de qualitat amb parquet laminat i equipaments de primeres marques.

slash Safareig (només en algunes distribucions).

slash Armaris de paret, calefacció de gas per radiadors i aire condicionat per conductes.

slash 4 plantes amb places de pàrquing i trasters opcionals.

slash Plànols

Les tipologies que es mostren són plantes tipus que repliquen la resta de plantes de l’edifici.

Consulta la disponibilitat actual aquí

slash Preus

slashPisos de 1 habitació: des de 1.529€

slashPisos de 2 habitacions: des de 2.416€

slashPisos de 3 habitacions: des de 2.893€

slashPisos de 4 habitacions: des de 3.460€

Habitatge d’obra nova no subjecte a la Llei 11/2020. El preu de lloguer publicat inclou despeses.
La informació sobre l’Índex, es troba en el detall de cada habitatge en “Consulta la disponibilitat actual”.

slash UBICACIÓ I ENTORN

La promoció se situa en el barri de Sarrià, en un zona residencial tranquil·la i familiar al costat de prestigiosos centres educatius i sanitaris.

Es pot accedir des de Via Augusta, 349-355 i també des del carrer de l’Avió Plus ultra, 24 i 28-30.

Places, parcs i jardins, una excel·lent opció de futur per als que volen millorar la seva qualitat de vida en la zona alta, en un dels districtes més verds de Barcelona.

Encara avui se sent aquest ambient relaxat i allunyat de l’estrès de la gran ciutat, que rememora a l’antic poble del segle XIX.

Un entorn amb una immillorable comunicació, tant amb cotxe per la Ronda de Dalt, com amb la resta de la ciutat mitjançant ferrocarril i autobús.

BUS

FFCC

Creiem en el valor de la comunicació personal, per això sempre t’atendrà directament el nostre responsable de Núñez i Navarro, un interlocutor únic per a totes les teves consultes, visites, etc.

Garantia – Núñez i Navarro

Més de 70 anys d’experiència en la construcció i promoció immobiliària és tota una garantia a l’hora de prendre una decisió tan important com la compra d’un habitatge.

Professionalitat – Núñez i Navarro

La nostra professionalitat està més que provada, som una de les empreses més prestigioses del sector immobiliari gràcies al nostre rigor i autoexigència.

Experiencia – Núñez i Navarro

slash Contacte

934 050 101

Vía Augusta 351-355, 08017 Barcelona

  A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  Accepto rebre la informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes i promocions de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro.

  Si vostè ens els autoritza, a JOSEL S.L.U. tractarem les seves dades personals per a enviar-li informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro, dedicades al sector immobiliari, hoteler i a la gestió de pàrquings. En qualsevol moment podrà retirar la seva autorització a través de l'adreça de correu gdpr@nyn.es. També pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  *OMPLE TOTS ELS ESPAIS CORRECTAMENT


  934 050 101

  Vía Augusta 351-355, 08017 Barcelona

  Contacte