Lloguer d’habitatges d’obra nova al Passeig de Gràcia

ESSÈNCIA DE BARCELONA

NN PASSEIG DE GRÀCIA.

Passeig de Gràcia 125-127 - separador

Habitatges exclusius amb piscina, terrasses o balcons i places d’aparcament.

Façana Riera de Sant Miquel

Façana Riera de Sant Miquel

NN Passeig de Gràcia 125-127 és un conjunt residencial ecoeficient situat a l’illa compresa entre el passeig de Gràcia, el carrer Sèneca, el carrer de la Riera de Sant Miquel i l’avinguda Diagonal, centre neuràlgic i nucli de l’activitat comercial de la ciutat.

L’edifici disposa de 20 habitatges, un local comercial i vint places d’aparcament de cotxe i moto en dues plantes subterrànies.

Tots els pisos són exteriors amb terrasses o balcons i una piscina comunitària solàrium i zona enjardinada moblada a la coberta.

Els pisos, 4 per planta, gaudeixen d’abundant llum natural, acabats de primera qualitat, cuina totalment equipada amb electrodomèstics i taulell de Silestone, parquet laminat, armaris de paret, aire condicionat per conductes i un sistema de calefacció de baix consum i totes les comoditats.

L’edifici s’ha dissenyat d’acord amb les millors tecnologies d’eficiència energètica del mercat. Compta amb un sistema de captació d’energia solar tèrmica per preescalfar l’aigua sanitària dels habitatges.

Entre una i tres habitacions i un o dos banys.

Acabats de primera qualitat. Espais amplis i lluminosos.

Piscina comunitària amb zona de solàrium moblada a la coberta.

20 places d’aparcament de cotxe i moto.

Dissenyat d’acord amb les millors tecnologies d’eficiència energètica.

Situat al centre neuràlgic i nucli de l’activitat comercial de la ciutat.

20 habitatges amb acabats de gran qualitat, cuines equipades, places de pàrquing opcionals i piscina a la coberta.

Una zona familiar, tranquil·la i, alhora, plena de vida i oci

NN Passeig de Gràcia 125-127, situat a la porta del barri de Gràcia, un dels pocs que conserva l’essència de poble amb encant, en un uns jardins on a tota hora hi trobem gent passejant i gaudint de la vida a l’aire lliure.

A més de l’atractiva oferta comercial del carrer més exclusiu de Barcelona, a la zona hi ha diversos centres educatius i esportius, serveis, locals de restauració i molta història. Tot, al cor de l’emblemàtic Quadrat d’Or.

Està comunicat amb la resta de la ciutat, des de la porta de casa, per diverses línies d’autobús i metro i el tren és cinc minuts a peu. Una xarxa de comunicacions completa, que permet accedir a qualsevol punt de la ciutat i la rodalia des de la promoció.

Els habitatges estan distribuïts en un planta principal i quatre plantes superiors, amb 4 habitatges per planta.

Pisos d’1 habitació des de 1.783€ al mes.

Pisos de 3 habitacions des de 3.523€ al mes.

Habitatge d’obra nova no subjecte a la Llei 11/2020. El preu de lloguer publicat inclou despeses.
La informació sobre l’Índex, es troba en el detall de cada habitatge en “Consulta la disponibilitat actual”.

Eficiència i sostenibilitat en tots els detalls

Arquitectura intel·ligent

Els nostres projectes incorporen alumini reciclat Hydro CIRCAL, amb el qual contribuïm de manera significativa a reduir la petjada de carboni.

Eficiència energètica

L’ús racional de les tecnologies mes avançades permet assolir un grau alt d’eficiència energètica.

Rendiment tèrmic

Apliquem diverses mesures de reducció del consum energètic. D’aquesta manera aconseguim un estalvi econòmic significatiu.

Optimització de l’aigua

Promovem un ús racional de l’aigua mitjançant el reg automàtic per degoteig.

Creiem en el valor de la comunicació personal, per això sempre t’atendrà directament el nostre responsable de Núñez i Navarro, un interlocutor únic per a totes les teves consultes, visites, etc.

Garantia – Núñez i Navarro

Més de 70 anys d’experiència en la construcció i promoció immobiliària és tota una garantia a l’hora de prendre una decisió tan important com la compra o el lloguer d’un habitatge.

Professionalitat – Núñez i Navarro

La nostra professionalitat està més que provada, som una de les empreses més prestigioses del sector immobiliari gràcies al nostre rigor i autoexigència.

Experiencia – Núñez i Navarro

Contacta amb nosaltres. Un assessor es posarà en contacte al més aviat possible per a donar resposta a la teva consulta.

934 050 101

Passeig de Gràcia 125-127, 08008 Barcelona

  A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  Accepto rebre la informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes i promocions de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro.

  Si vostè ens els autoritza, a JOSEL S.L.U. tractarem les seves dades personals per a enviar-li informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro, dedicades al sector immobiliari, hoteler i a la gestió de pàrquings. En qualsevol moment podrà retirar la seva autorització a través de l'adreça de correu gdpr@nyn.es. També pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  *OMPLE TOTS ELS ESPAIS CORRECTAMENT


  934 050 101

  Passeig de Gràcia 125-127, 08008 Barcelona

  Contacte