Habitatges de lloguer de nova promoció al cor de la ciutat

Habitatges moblats i sense moblar en un emplaçament exclusiu des de 969€ al mes

Sol·licita més informació AQUÍ

Habitatges de lloguer en un conjunt arquitectònic catalogat, amb piscina i solàrium comunitaris.

NN Ample éÉs el resultat d’un projecte de rehabilitació important de dos edificis històrics que formen part del Catàleg de Patrimoni Arquitectònic, en ple casc antic de Barcelona.

El conjunt residencial com una promoció nova de 35 habitatges i dos grans locals de lloguer.

Tot el conjunt residencial així com tots els habitatges tenen la connexió wifi integrada.

Els habitatges consten d’una, dues i tres habitaciones, un o dos banys i cuina office o americana totalment equipada. A més, alguns pisos tenen traster.

Tots els pisos són exteriors, amb molta llum natural a la façana de la plaça de la Mercè i als àtics, amb accés a la piscina comunitària de la coberta, amb acabats de primera qualitat com paviment de parquet laminat, excepte als banys, i equipats amb aire condicionat i calefacció per conductes.

Els pisos: 3º1ª, 3º2ª, 3º3ª, 3º4ª, 3º5ª, 3º6ª i 4t 9a estan moblats

Piscina Cubierta NN Ample

Vistes des de la piscina de la coberta

Habitatges des de 55 m² a 110 m².

Espais amplis amb molta llum i acabats de primera qualitat.

Piscina comunitària amb solàrium a la coberta.

Wifi integrat en tots els habitatges.

Projecte de reforma ecoeficient amb qualificació energètica A.

Situat al cor del barri Gòtic.

35 Habitatges amb un elevat nivell de confort, acabats de excel·lent qualitat, cuines totalment equipades i psicina comunitaria a la coberta.

Les fotografies de pisos moblats corresponen únicament al pis 3º4ª; mobiliari referència en els habitatges: 3º1ª, 3º2ª, 3º3ª, 3º5ª, 3º6ª i 4º9ª.

Situat en un dels districtes amb més història de Barcelona.

Aquest conjunt residencial es troba al cor del barri Gòtic de la capital catalana, a tocar del complex d’oci del Port Vell i a prop de les platges

Es tracta d’una opció de futur excel·lent al centre de la ciutat, en un dels districtes amb més història de Barcelona.

L’edifici s’ubica en una de les places més tranquil·les del casc antic, la plaça de la Mercè, en una àrea de trànsit pacificat.

L’entorn gaudeix d’una comunicació immillorable, tant amb cotxe, per la ronda Litoral, com amb metro i autobús, amb línies que connecten amb la resta de la ciutat. El projecte és a l’illa compresa entre el carrer Ample, al seu pas per la plaça de la Mercè, el carrer dels Còdols i el carrer d’en Serra.

El conjunt residencial consta de 8 habitatges al palauet del número 11 del carrer Ample i 27 habitatges a l’edifici del número 13.

Plano segunda planta

Segona Planta

2n 5a (pis tipus a la 1a, 2a, 3a i 4a planta)

Pis de dos dormitoris, un dels quals obert al menjador i la sala d’estar, amb vistes a la plaça de la Mercè i al carrer d’en Serra. Cuina office i un bany.

Plano tercera planta

Tercera Planta

3r 9a

Pis de dos dormitoris, dos banys i cuina o„ce oberta al menjador i la sala d’estar, amb vistes a la plaça de la Mercè i al carrer dels Còdols.

Plano cuarta planta

Quarta Planta

4t 7a

Pis de dos dormitoris, un bany i cuina o„ce oberta al menjador i la sala d’estar, amb sortida a una terrassa àmplia, que compta amb una piscina privada petita. Té vistes a la plaça de la Mercè i monumental del palauet.

Plano planta ático

Àtic

3a

Pis de dos dormitoris, un bany i cuina o„ce oberta al menjador i la sala d’estar, amb sortida a una terrassa gran, que compta amb una piscina privada petita i vistes a la plaça de la Mercè

Habitatges des de 55 m² a 110 m²

Pisos d’1 habitació des de 969€ al mes.

Pisos d’1 habitació moblats des de 1.281€ al mes.

Átics d’1 habitació des de 2.228€ al mes.

Pisos de 2 habitacions des de 1.342€ al mes.

Pisos de 2 habitacions moblats des de 1.723€ al mes.

Átics de 2 habitacions des de 3.600€ al mes.

Pis de 3 habitacions per 2.502€ al mes.

Habitatge d’obra nova no subjecte a la Llei 11/2020. El preu de lloguer publicat inclou despeses.
La informació sobre l’Índex, es troba en el detall de cada habitatge en “Consulta la disponibilitat actual”.

Eficiència i sostenibilitat en tots els detalls

Arquitectura intel·ligentRendiment tèrmicp>

La reforma del patrimoni existent és l’exemple més clar de construcció sostenible, amb la qual contribuïm de manera significativa a la reducció de la petjada de carboni.

Eficiència energètica

L’ús racional de les tecnologies més avançades permet assolir un grau elevat d’eficiència energètica.

Rendiment tèrmic

Apliquem diverses mesures de reducció Eficiència i sostenibilitat en tots els detalls. D’aquesta manera Eficiència i sostenibilitat en tots els detalls.

Optimització de l’aigua

Promovem un ús racional de l’aigua Eficiència i sostenibilitat en tots els detalls.

Creiem en el valor de la comunicació personal, per això sempre t’atendrà directament el nostre responsable de Núñez i Navarro, un interlocutor únic per a totes les teves consultes, visites, etc.

Garantia – Núñez i Navarro

Més de 70 anys d’experiència en la construcció i promoció immobiliària és tota una garantia a l’hora de prendre una decisió tan important com la compra o el lloguer d’un habitatge.

Professionalitat – Núñez i Navarro

La nostra professionalitat està més que provada, som una de les empreses més prestigioses del sector immobiliari gràcies al nostre rigor i autoexigència.

Experiencia – Núñez i Navarro

Contacta amb nosaltres. Un assessor es posarà en contacte al més aviat possible per a donar resposta a la teva consulta.

934 050 101

Carrer Ample 11-13, 08002 Barcelona

  A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  Accepto rebre la informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes i promocions de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro.

  Si vostè ens els autoritza, a JOSEL S.L.U. tractarem les seves dades personals per a enviar-li informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro, dedicades al sector immobiliari, hoteler i a la gestió de pàrquings. En qualsevol moment podrà retirar la seva autorització a través de l'adreça de correu gdpr@nyn.es. També pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  *OMPLE TOTS ELS ESPAIS CORRECTAMENT


  934 050 101

  Carrer Ample 11-13, 08002 Barcelona

  Contacte