Pisos de lloguer NN Alegre de Dalt.

Omple el formulari i reserva la teva visita.

 • Baix de tres habitacions des de 1.600€/mes
 • Pisos d’una habitació des de 931 €/mes
 • Pisos de dues habitacions des de 1.171€/mes
 • Àtics des de 1.455€/mes

Des de 47m² a 81m²

Pisos de 1, 2 i 3 dormitoris amb acabats de gran qualitat.

Lluminositat i Amplitut

Espais amplis amb molta llum natural.

Piscina comunitària

Piscina comunitària amb solàrium al terrat

Ecoeficient

Promoció ecoeficient amb qualificació energètica A

  A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  Accepto rebre la informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes i promocions de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro.

  Si vostè ens els autoritza, a JOSEL S.L.U. tractarem les seves dades personals per a enviar-li informació comercial amb les últimes novetats, avantatges, ofertes de totes les empreses del Grup Núñez i Navarro, dedicades al sector immobiliari, hoteler i a la gestió de pàrquings. En qualsevol moment podrà retirar la seva autorització a través de l'adreça de correu gdpr@nyn.es. També pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i especialment com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició en la nostra Política de Privacitat.

  *OMPLE TOTS ELS ESPAIS CORRECTAMENT